LVI-INSINÖÖRITOIMISTO

Meskanen

Innovatiiviset talotekniikan ratkaisut
– yksilöllisiin asiakastarpeisiin.

tuuletin

Meistä

Olemme 2016 perustettu talotekniikkasuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Meiltä saat laajan, osaavan palvelun tehokkaasti ja ammattitaidolla. Työllistämme yhdeksän LVI- ja automaatiosuunnittelun ammattilaista ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Asiakkainamme on rakennusliikkeitä sekä niin julkisen sektorin toimijoita kuin yrityksiä. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme toiveet innovatiivisilla ratkaisuilla, tähdäten pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Miksi Meskanen?

5 syytä valita meidät LVI-suunnitteluprojektiisi.

Asiakastyytyväisyys

Suunnittelumme lähtee aina asiakkaan tarpeista. Emme tarjoa samaa ratkaisua kaikkiin kohteisiin vaan pohdimme mitä oikeasti tarvitset. Siksi luoksemme palataan yhä uudelleen ja asiakkuutemme ovat pitkäikäisiä.

Todistettu osaaminen

Olemme toteuttaneet paljon vaativia LVIA-suunnittelukohteita ympäri Suomen. Meillä on paljon kokemusta asuin-, liike-, toimitila- ja opetusrakennuksien suunnittelusta.

Joustavuus

Reagoimme ketterästi ja nopealla aikataululla asiakkaiden toiveisiin ja muuttuviin tilanteisiin. Olemme sopivan kokoinen, jotta saat henkilökohtaista palvelua.

Meihin voit luottaa

Jos jotain lupaamme, sen me myös teemme – olipa kyse aikataulusta tai lupaamastamme työn laadusta. Meille ei riitä vain täyttää toiveesi – yritämme ylittää ne.

Innovatiivisuus

Etsimme projektiisi sopivat yksilölliset ratkaisut. Emme tarjoa patenttiratkaisuja liukuhihnalta vaan todellista ongelmanratkaisua ja parhaimmillaan uusia LVI -alan innovaatioita.

Asiakkaita

Olemme suunnitelleet talotekniikan useisiin vaativiin projekteihin, asiakkaanamme rakennusliikkeitä, julkisen sektorin toimijoita kuin yrityksiä.

skanska
kesko
oulun-kaupunki
hartela
rakennusteho
Asiantuntijaa
0
Suunniteltua kohdetta
0 +
Suunniteltua rakennustilaa
0
Liikevaihto
0