YRITYS

Ura meillä

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja tarvitsemme uusia tekijöitä.
lvi-pohjapiirrustus

Asenne ratkaisee

Meillä pääset mukaan yhdeksän LVI- ja automaatiosuunnittelun ammattilaisen joukkoon. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme, palveluitamme ja henkilöstömme osaamista. Haluamme, että jokainen työntekijämme tuo tiimiin oman osaamisensa toisiaan täydentäen. Meillä asenne ratkaisee – uskomme, että pätevä suunnittelija selviytyy perehdyttämisen jälkeen tekniikasta kuin tekniikasta.

Toimintamme on vahvassa kasvussa, joten mahdollisuudet kehittymiseen ammatillisesti ja uralla ovat meillä hyvät. Tarjolla on mielenkiintoisia projekteja, joissa pääset haastamaan itsesi!

Työntekijätarina

Millaista meillä on olla töissä?

Jani Kokkila

LVI-Suunnittelija

Meskaselle töihin jo opiskeluaikana – tärkeintä oli olla motivoinut oppimaan uutta.

Jani kertoo, että ensimmäinen sana mikä tulee Meskasesta mieleen on rentous. Töitä tehdään tosissaan, mutta rennolla ja joustavalla työotteella sekä hyväntuulisella meiningillä. Töihin on aina mukava tulla, kun tietää että paikalla on samanhenkistä porukkaa.

– Pääsin Meskaselle töihin opiskeluaikana. Jo haastattelussa minulle muodostui mielikuva, että työskentely Meskasella olisi mukavaa ja mielekästä. Tämä tunne on sittemmin vain vahvistunut. Minulta ei odotettu, että valmistumisen kynnyksellä osaisin kaiken – tärkeintä oli olla halukas ja motivoitunut oppimaan uutta, Jani kertoo. Ensimmäisestä työpäivästä lähtien ongelmatilanteissa on voinut pyytää apua ja apua on myös saanut. Ja mikä parasta, työntekijän vastuuta kasvatetaan osaamisen karttuessa.

Janille työelämässä tärkeintä on itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen sekä tämän kautta vastuun saaminen yhä haastavimpiin kohteisiin. Työpaikalla tärkeää on avoin ja myönteinen vuorovaikutus sekä hyvä ilmapiiri – puhalletaan yhteen hiileen.

Liikunta ja urheilu ovat aina olleet Janille elämäntapa. Urheilun kautta pääsen rentoutumaan ja unohtamaan kaikki elämän huolet ja urheilu tuo hyvää vastapainoa työlle, hän kertoo. Pallopelit ovat erityisen lähellä sydäntäni, niissä pääsen viettämään aikaa kavereiden kanssa ja leikkimielisesti hieman kilpailemaankin. Tykkään myös viettää koti-iltoja läheisteni kanssa leffoja ja sarjoja katsellen.